2011. november 23., szerda

Szendi Gábor: Pánik - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! PánikA könyv listaára: 2940 Ft. Leírás:
Végy egy emberi jelenséget, jelentsd ki, hogy ez zavaró, sorold fel a tüneteit, és mondd azt, hogy ha ezekből x darab egyszerre fellép, akkor az már a zavar fennállását jelenti (... ), kösd ki, hogy csak akkor kell diagnózist felállítani, ha zavarja az egyén vagy környezete normál működését, s máris kész a pszichiátriai betegség. - olvashatjuk Szendi Gábor újabb leleplező kötetében, melyben korunk egyik legelterjedtebb lelki zavara, a pánikbetegség kulisszatitkaiba avatja be az olvasót. Szendi határozott véleménye ugyanis, hogy a pánik nem betegség, hanem tanult félelmi válasz, melyet a zavartól szenvedő személy bizonyos helyzetekben saját maga idéz elő, következésképpen csak önmaga képes megszüntetni azt. A szerző megvilágításában a pszichiátria által használt pánikbetegség fogalma voltaképpen nem más, mint az emberi hiszékenységre alapozott marketingfogás, amely a biológiai pszichiátriának nevezett áltudomány és a mögötte álló gyógyszeripar érdekeit szolgálja. A mintegy háromszáz oldalas kötetben a szerző részletesen, helyenként ábrákkal kiegészítve tárgyalja az amúgy valóban létező pánikjelenség biológiai hátterét, az evolúció folyamán betöltött szerepét, a pszichés zavarként megjelenő pánik természetét, lelki eredetét, a terápiás és a gyógyszeres kezelés módszereit. Ez utóbbi kapcsán megdöbbentő információkat közöl a biológiai pszichiátria eszközeiről (megemlítve egyes gyógyszerek neveit), eredményeiről, a betegnek tartott páciensek látszatkezeléséről, és ennek akár tragikus következményeiről. A hivatkozásokkal ellátott olvasmányos munka célja, hogy laikusok által is érthető, ugyanakkor a tudomány számára sem félresöpörhető módon tárja fel a sokak számára legyőzhetetlen problémának látszódó pánikroham hátterét. ISBN: 978-963-9604-84-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2011-11-21 07:13
. Szendi Gábor: Pánik - Jelenlegi ára: 2 500 Ft